Over mij

Welkom bij Skin Sensation! Mijn naam is Iris en ik ben de trotse eigenaresse van deze salon. Met een diepgewortelde passie voor het vak van schoonheidsspecialiste, ben ik gedreven om jouw huid te laten stralen en je het zelfvertrouwen te geven dat je verdient.

Bij Skin Sensation draait alles om jouw huid. Met mijn expertise in gezichtsbehandelingen en huidverbetering, streef ik ernaar om de natuurlijke schoonheid van je huid te onthullen en te versterken. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende behandeling, een oplossing voor specifieke huidproblemen of gewoon een moment voor jezelf wilt nemen, ik ben er om je te helpen.

Een van mijn specialiteiten is het vormgeven van wenkbrauwen. Ik geloof dat goed gevormde wenkbrauwen een krachtige impact kunnen hebben op je uitstraling en zelfvertrouwen. Met precisie en aandacht voor detail zorg ik ervoor dat je wenkbrauwen perfect bij jouw gezichtsvorm passen.

Bij Skin Sensation staat persoonlijke aandacht en kwaliteit centraal. Ik luister naar jouw wensen en behoeften, en bied professioneel advies op maat om de beste resultaten te behalen. Samen werken we aan het bereiken van jouw schoonheidsdoelen, terwijl je geniet van een ontspannen en verkwikkende ervaring.

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen bij Skin Sensation en je te helpen je mooiste zelf te zijn!

Iris holding anatomical model skin

Iris & Iris

Welkom bij Iris & Iris, waar huid en haar samenkomen voor een unieke schoonheidservaring. Gevestigd in ons gezellige pand, vind je onze salon, "Do My Hair," waar creativiteit en vakmanschap hand in hand gaan.

Iris en Iris, twee namen die niet alleen een samenwerking, maar ook een levenslange vriendschap vertegenwoordigen. Van jongs af aan hebben we elkaar gekend, onze passies gedeeld en nu bundelen we onze ondernemerskrachten in deze gezamenlijke onderneming.

Op onze voorpui prijkt met trots de naam "Iris & Iris, voor huid en haar," een krachtige belofte van kwaliteit en zorgzaamheid. Terwijl Iris zich richt op het creëren van prachtige kapsels en het verzorgen van je lokken, sta ik klaar om je huid te laten stralen met een scala aan schoonheidsbehandelingen.

Wat onze salon echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om een combinatiebehandeling te ervaren. Waarom kiezen tussen een nieuwe coupe en een stralende huid, als je beide kunt hebben? Laat ons je verwennen met een verjongende gezichtsbehandeling terwijl je haar in de bekwame handen van Iris wordt getransformeerd tot een ware blikvanger.

Bij Iris & Iris draait alles om jou - jouw schoonheid, jouw zelfvertrouwen, jouw unieke stijl. Stap binnen en laat ons je verwennen, terwijl we samen streven naar niets minder dan het beste voor jouw huid en haar!

Iris and Iris in front of salon